A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Звернення до Кабінету Міністрів України

Дата: 20.04.2021 17:01
Кількість переглядів: 484

 Фото без описуРішенням VІ сесії VІІІ скликання Сахновщинської селищної ради від 16.04.2021 року затверджено звернення до  Кабінету Міністрів України щодо належного соціального забезпечення медичних правників та прискорення темпів вакцинації населення:

«Ми, депутати Сахновщинської селищної ради, висловлюємо велику стурбованість повільними темпами подолання респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої вірусом SARS-Co V-2.

В Україні наростає третя хвиля пандемії, до якої влада знову виявилася не готовою. Адже якщо у Європі зростання захворюваності утримується розгортанням вакцинації, то Україна в цьому питанні далеко відстала.

Низькі темпи вакцинації є смертельно небезпечними для багатьох людей, які можуть захворіти новими, більш агресивними штамами вірусу. За даними державної служби статистики України у січні 2021 року смертність перевищила смертність рік тому на 7,5%.

В більшості країн світу, де розпочалася своєчасна вакцинація, темпи розповсюдження хвороби значно впали.

Мають місце затримки з боку Національної служби здоров’я України виплат лікарням за лікування пацієнтів з COVID-19, а через невчасну виплату заробітної плати може мати місце масове звільнення.

Усе це негативно позначається на спроможності медичної галузі ефективно протидіяти поширенню пандемії, підриває авторитет державної влади, поширює зневіру в суспільстві.

Враховуючи вищевикладене, просимо: вжити невідкладних заходів щодо забезпечення Харківської області необхідною кількістю вакцини від COVID-19; прискорити процес вакцинації від COVID-19; забезпечити належне соціальне забезпечення та своєчасну виплату заробітної плати та додаткові виплати для медичних працівників, залучених до ліквідації епідемії та лікування хворих на COVID-19».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь