A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 10.06.2021 13:45
Кількість переглядів: 209

Фото без описуДо відома всіх зацікавлених підприємств, установ, організацій. Із введенням в дію з 01 січня 2019 року частини 5 статті 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» суб’єкти господарювання, які надають послуги з управління багатоквартирним будинком, повинні мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Разом з цим, згідно наказу Мінрегіону від 13.06.2016 №150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку» до участі в таких конкурсах допускаються лише ті управителі, які пройшли процедуру професійної атестації та отримали відповідний кваліфікаційний сертифікат.

Одним із органів, що проводить сертифікацію відповідно до порядку, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 28.11.2018 №1010 «Деякі питання професійної атестації за професією «Менеджер Муніципального Менеджменту»», який пройшов акредитацію в Національному агентстві з акредитації України.

Докладна інформація у листі Громадської спілки «Асоціація управителів житла» від 06.05.2021 №1203/05/21 «Про законодавчі вимоги щодо проходження професійної атестації за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи) будинків».

За інформацією щодо дати проведення професійної атестації, вартості навчання тощо необхідно звертатися за телефоном: (093)392-16-22 або на електронну адресу: auz@auz.org.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь