A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

НОВЕ У РОБОТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

Дата: 14.06.2021 14:48
Кількість переглядів: 230

Фото без описуСахновщинська селищна рада надала у користування територіальному центру додаткові приміщення, що дало змогу впровадити нові форми роботи по наданню соціальних послуг, а також забезпечити комфортні умови праці для колективу Центру.

У відділенні надання гуманітарної та натуральної допомоги функціонує ПУНКТ ПРОКАТУ ТЕХНІЧНИХ та інших ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ з метою усунення обмежень життєдіяльності та підтримки соціальної незалежності громадян, які частково або повністю втратили рухову активність у зв’язку з віком чи хворобою та які не мають статусу особи з інвалідністю. Послуги з прокату надаються БЕЗКОШТОВНО, у тимчасове користування. Отримати можна: ІНВАЛІДНІ ВІЗКИ, ХОДУНКИ, МИЛИЦІ, ПАЛИЦІ ОПОРНІ. На сьогодні послугами прокату скористалися 5 осіб похилого віку. Попит на засоби реабілітації є, особливо на ходунки, люди запитують, телефонують. Проте матеріально-технічна база установи не може задовольнити всіх, хто потребує цієї послуги. Тому звертаємося до керівників підприємств всіх форм власності: ми будемо дуже вдячні вам, якщо зможете надати нам допомогу!

Відкриття МАЛОЇ АКТОВОЇ ЗАЛИ дало змогу розширити коло спілкування учасників КЛУБУ ЗА ІНТЕРЕСАМИ та проводити у відділенні денного перебування культурно-масові заходи: ЧАСИ ПОЕЗІЇ, БЛАГОДІЙНІ СТОЛИ за чашкою чаю з солодощами. Підопічні відділення можуть отримати допомогу «Сахновщинського бюро правової допомоги».

Особливе місце у відділенні належить ФІТНЕС КЛАСУ 60+, робота якого спрямована на дотримання здорового способу життя та подовження активного довголіття, підопічні мають можливість отримати заряд позитивної енергії, займаючись сучасними видами аеробіки з використанням гімнастичних палок, м’ячів та фітнес-резинок. Заняття у фітнес класі проводить досвідчений ДИПЛОМОВАНИЙ СПЕЦІАЛІСТ.

Висловлюємо вдячність підприємцю В’ячеславу Артюху, який надав допомогу в придбанні спортивного інвентаря.

Для отримання додаткової інформації щодо відвідування відділення та отримання соціальних послуг звертайтеся, будь ласка, в територіальний центр будь-яким зручним способом (приходьте особисто за адресою: смт Сахновщина, вул. Тарасів Шлях, 68 або за тел.: (05762)3 28 68; (05762)3 22 63). Вас проконсультують фахівці відділення щодо порядку надання/отримання соціальних послуг та їх переліку.

Протипоказанням для прийняття на обслуговування до відділення денного перебування є наявність інфекційних захворювань, залежності від психотропних та наркотичних речовин, алкоголю, психічних розладів.

Директор КУ «Територіальний центр

соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)»

Сахновщинської селищної ради

Людмила Ковлагіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь