A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Зустріч з громадянами села Новодмитрівка

Дата: 15.06.2021 16:28
Кількість переглядів: 298

Фото без опису15 червня у селі Новодмитрівка відбулася зустріч з громадянами за зверненням до депутата Харківської обласної ради Армена Бакманяна, в якій взяли участь Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький, начальник відділу поліції №1 Красноградського РВП Головного управління Національної поліції В Харківській області Андрій Новіченко, Новоолександрівський староста Сергій Бондаренко.

Громадяни звернулися до обласного депутата, місцевої влади та правоохоронних органів, щоб захистити свої інтереси в сфері земельних відносин та отримати відшкодування зазнаних у результаті конфліктної ситуації збитків.

По завершенню тривалої та емоційної дискусії було знайдено попереднє компромісне рішення, яке задовольнить усіх учасників конфлікту.

Паралельно було обговорено чисельні проблемні питання життя села. Серед яких: необхідність ремонту дорожнього покриття, встановлення дитячого майданчику, заміни водонапірної вежі, регулярного автобусного маршруту до Сахновщини (два рази на тиждень).

Гострим, як і в практично кожному селі громади є питання пасовищ, які мають бути збережені, щоб зберегти наші села.

І депутат Харківської обласної, і Сахновщинський селищний голова запевнили, що будуть всіляко сприяти вирішенню нагальних проблем новодмитрівчан. Староста ж отримав завдання провести зустріч із місцевими фермерами, щоб обговорити їх участь в житті села та посильну допомогу на підтримку об’єктів соціальної сфери та інфраструктури. Бо маємо впевненість, що в розвиток сіл, окрім держави, обласної та місцевої влади, мають вкладатися й ті громадяни, яким ця земля приносить чималі прибутки. Це справедливо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь