A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Бажання допомогти об’єднало: у Сахновщинській територіальній громаді пройшов благодійний ярмарок у підтримку пораненого захисника України Володимира ГЛАДКОГО

Дата: 18.10.2022 08:29
Кількість переглядів: 710

Фото без опису15 жовтня на центральній площі селища відбувся благодійний ярмарок «З Покровою до перемоги». Ярмарок розпочався о 8:00 та тривав до 12:00. Територія центральної площі селища була поділена на торгівельні локації під назвами: дитяче містечко, містечко випічки, польова кухня, містечко художників, містечко талантів, містечко майстрів, осіння фотозона та торгові ряди від місцевих фермерів. На яких була представлена різноманітна продукція та товари, які продавці реалізовували.

Талановиті представники сільських клубів-філій та вихованці Сахновщинської музичної школи підготували виступи та впродовж заходу співали для всіх присутніх.

Вперше з початку війни центр селища ожив, у повітрі літав дух єднання та смачний аромат, на кожному кроці відчувався людський патріотизм та глибока підтримка Героя, з мікрофонів лунали українські пісні у виконанні сахновщинських вокалістів, відлунням лився гучний сміх дітей, і все це для важливої справи – фінансової допомоги для протезування нашого земляка, бійця 92-ї бригади, захисника України, який отримав поранення на Харківському напрямку - Володимира ГЛАДКОГО.

По закінченню заходу лічильна комісія під головуванням Ніни ПЕРЕЦЬ зробили підрахунок коштів й представили публіці такі результати:

1.Дитяче містечко - 5 344 гривень.

2. Осіння фотозона – 5106,50 гривень.

3. Містечко випічки – 12 235 гривень.

4. Польова кухня – 4 122 гривень.

5. Містечко художників – 6 805 гривень.

6. Містечко талантів – 4 330 гривень.

7. Містечко майстрів – 11 642 гривень.

Варто відзначити депутата ХОР Армена БАКМАНЯНА за вагомий фінансовий внесок, невідомого благодійника, який зробив фінансовий вклад в розмірі 50 005 гривень та волонтерів: Руслану КОРІННУ, Валентину КОСТОЧКУ, Наталію КОШЛЯК, які у різний спосіб допомагали в організації ярмарку. Також пізніше до збору долучилась засновниця кафе-пекарні «Мамина хата» Олена КЛОЧКО й донесли гроші підприємці та жителі громади. Всього спільними зусиллями вдалось зібрати: 107 211,75 гривень. Кошти було одразу запаковано та відповідальними особами 17.05.2022 перераховано бійцю на карту (чек у фото??), який зараз знаходиться на лікування у Львові.

Сахновщинська селищна рада висловила подяку за організацію благодійного ярмарку «З Покровою до перемоги» та селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ нагородив головного спеціаліста відділу освіти, культури молоді та спорту Віталію ДУДКУ, колектив КЗ Сахновщинська публічна бібліотека, колектив КЗ Сахновщинський краєзнавчий музей, колектив КЗ Сахновщинська централізована клубна система, колектив КЗ Сахновщинський будинок дитячої та юнацької творчості, колектив КЗ Сахновщинська дитяча музична школа, 55-ту Державну пожежно-рятувальну частину 7-го Державного пожежно-рятувального загону, за активну участь у благодійному ярмарку «З Покровою до перемоги», патріотизм, наполегливу та самовіддану роботу у нелегкий воєнний час, добросовісне виконання посадових обов’язків.

Дякуємо кожному хто долучився до збору: хто купив для себе якийсь смаколик, чи кинув гроші, хто придбав гарну річ для дому, чи відскакував QR-код і задонатив, хто взяв участь в організації ярмарку, хто погодився допомагати в продажі товарів, хто створив торгові точки та реалізовував товар за нижчими цінами, підготував виступ, представив свої таланти та віддав зароблені гроші на протезування бійцю!

Об’єднавши спільні зусилля Сахновщинська громада стала великою силою, здатною допомогти та підтримати в нелегкий час тих, хто від початку війни оберігав мир та спокій нашої громади. Разом ми сила! Героям Слава!

Про історію Володимира та благодійний ярмарок у Сахновщинській громаді в його підтримку нещодавно написало загальноукраїнське суспільне інтернет-ЗМІ «Суспільне Новини», детальніше тут: https://suspilne.media/294300-voin-iz-sahnovsini.../...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь