A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Володимир МОРГУН в день свого ювілею отримав почесну відзнаку «За заслуги перед громадою»

Дата: 21.01.2023 17:09
Кількість переглядів: 171

Фото без описуСьогодні, 21-го січня, свій 75-й ювілей відзначає заслужений працівник сільського господарства України, генеральний директор ПСП «Прогрес» та почесний громадянин Сахновщинської громади Володимир Олексійович МОРГУН.

Шановний Володимире Олексійовичу! З нагоди Вашого ювілею, Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ та увесь виконавчий комітет висловлює Вам свої вітання та щиросердечну подяку за багаторічну високоефективну працю і Ваш великий внесок у розбудову й розвиток Сахновщинської громади! Зичимо міцного здоров'я, щастя, досягнення цілей та реалізації планів під мирним небом України! Бажаємо  нехай Ваші прагнення і вміння, енергія і досвід, виваженість і прагматизм, рівновага розуму і серця супроводжують Вас ще довгі роки на світлій та рівній життєвій дорозі. Хай кожен день буде щедрим на добрі новини, які наближатимуть нас до Перемоги! 

Згідно з Розпорядженням селищного голови №12-к від 19 січня 2023 рік «Про нагородження почесною відзнакою Сахновщинської селищної ради Моргуна В.О» 21 січня Володимир СУЄЦЬКИЙ  разом з обласним депутатом Арменом БАКМАНЯНОМ нагородили Володимира Олексійовича почесною відзнакою «За заслуги перед громадою» за багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність, високі трудові досягнення, вагомий соціальний внесок у розвиток громади та з нагоди 75-річчя від дня народження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь