A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Перед жителями прозвітували старости Олійниківського та Шевченківського старостинських округів 

Дата: 01.02.2023 17:15
Кількість переглядів: 186

Фото без опису1 лютого 2023 року Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом із секретарем селищної ради Віталієм ЯКОВЕНКОМ та радником селищного голови Сергієм ЛИМАРЕМ, взяли участь у звітуванні старост перед громадянами Олійниківського та Шевченківського старостинських округів за 2022 рік – Наталії ЛИТВИН та Ірини ТИМЧЕНКО.

Старости звітували перед жителями  старостатів про демографічні дані, міграційний рух населення за 2022 рік, заклади, установи та організації, які функціонують на території округів, фінансові витрати, кількість прийнятих та зареєстрованих ВПО, надходження гуманітарної допомоги та її видачу, доповіли про рівень виконання покладених на них обов’язків та роботу за рік. Староста Олійниківського старостату Наталія Іванівна вказала, що у 2023 році потрібно зосередитись на виконанні таких цілей: проведення внутрішнього та зовнішнього ремонту адміністративного приміщення, відновлення автобусного сполучення, покращення інтернету, розв’язання проблем з водопостачанням та вивозом сміття. Староста Шевченківського старостинського округу Ірина Миколаївна на 2023-й рік поставила такі завдання: розв’язання проблем з водопостачанням та реєстрацію сміттєзвалище в селі Шевченкове.

Також обидві старости подякували мешканцям громади за прояв їх небайдужості та патріотизму. Бо у такий нелегкий час, громадяни самостійно збирають з кожного двору гуманітарну допомогу: продукти, одяг, засоби гігієни, в’яжуть самостійно шкарпетки та через волонтерів передають нашим захисникам. Разом з цим слова вдячності вислови селищному голові, депутатському корпусу, працівникам селищної ради, одноосібникам, підприємцям, фермерам, які допомагають у розв’язанні проблем та розвитку старостинських округів.

Від жителів до селищного голови та старост лунали проблемні питання щодо вирубки чагарників, початку змішаного типу навчання в освітніх закладах, земельні питання, ремонт доріг. Жителі вислови пропозицію Наталії ЛИТВИН щодо створення інформаційних каналів для комунікації населення і висвітлення важливої інформації.  

Всі проблемні питання були занотовані радником селищного голови Сергієм ЛИМАРЕМ для подальшого їх опрацювання спеціалістами та скорішого вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь