Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

Привітали ветеранів.

Привітали ветеранів.

Час невпинний…Небагато вже залишилось учасників війни… Обов’язок живих – всебічно подбати про кожного, хто виніс на своїх плечах труднощі війни, наближаючи час Перемоги. 9 травня Сахновщинський селищний голова Сидоренко Віктор Володимирович разом з заступником Лимарем Сергієм Миколайовичем відвідали вдома та привітали зі святом фронтовиків-інвалідів Великої Вітчизняної які проживають на території Сахновщинської селищної ради: Бречко Григорія Єгоровича 1924 року народження, Буклей Павла Максимовича 1924 року народження, Зуб Миколу Івановича 1927 року народження, Островерх Анатолія Федоровича 1930 року народження, Сидоренко Раїсу Никодимівну 1922 року народження.

13:16 10.05.2018

9 травня

9 травня

Вельмишановні ветерани! Від усієї душі вітаємо Вас З Днем Перемоги!  Велика перемога горить вічним вогнем в наших серцях, а свідомість наповнена почуттям радості та вдячності старшому поколінню за подароване мирне життя ціною неймовірних зусиль і власних життів на полі битви і в тилу.  У ці радісні дні бажаємо Вам і Вашим близьким добра, благополуччя, здоров'я та мирного неба над головою!

09:27 09.05.2018

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

До уваги депутатів Сахновщинської селищної ради!

15 березня 2018 року о 10:00 годині в приміщенні Сахновщинської селищної ради, за адресою вул. Поштова 3, смт Сахновщина Харківської області, відбудеться позачергова 24 сесія 7 скликання Порядок денний:

15:33 13.03.2018

Дорогі наші жінки

Дорогі наші жінки

Дорогі наші жінки:  Турботливі бабусі, ніжні матусі, люблячі сестри! Вкотре прийшло найпрекрасніше свято – 8 Березня! Щиро і сердечно вітаємо вас із чудовим святом весни і любові, ніжності і краси. Зичимо вам людської шани, щасливої долі, добра, здоров’я, шаленого кохання, благополуччя, затишку і достатку у вашому домі. Хай цей день буде сповнений радості і чудес, нехай принесе приємні несподіванки, душевний комфорт та гармонію. З повагою виконавчий комітет Сахновщинської селищної  ради.

11:56 07.03.2018

Подаруймо тепло дітям

Подаруймо тепло дітям

14 грудня 2017 року у Сугарівському дошкільному навчальному закладі у рамках обласного конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє»  був реалізований міні-проект «Подаруймо тепло дітям».

08:38 28.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь