Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

В селищі Сахновщина відбудеться ярмаркова торгівля

В селищі Сахновщина відбудеться ярмаркова торгівля

Шановні мешканці громади! 21 жовтня 2023 року (в суботу) о 8:00 в центрі селища Сахновщина відбудеться ярмаркова торгівля продовольчої сільськогосподарської продукції, зернових, зернобобових та овочевих культур, м’ясних, молочних і олійних виробів, інше. Запрошуємо вас придбати необхідну продукцію!

10:37 18.10.2023

Обговорено можливість створення місцевої пожежної охорони на території Сахновщинської громади 

Обговорено можливість створення місцевої пожежної охорони на території Сахновщинської громади 

13 жовтня Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ провів робочу зустріч із заступниками начальника Красноградського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області Віталієм БЕРЕЖНЯКОМ та Вадимом КОЗУБОМ.

08:33 16.10.2023

Інформація щодо часу та місця прощання із загиблим воїном Сахновщинської громади Павлом КІШІНСЬКИМ

Інформація щодо часу та місця прощання із загиблим воїном Сахновщинської громади Павлом КІШІНСЬКИМ

Прощання із загиблим Героєм Сахновщинської громади КІШІНСЬКИМ Павлом Михайловичем відбудеться 14 жовтня. О 12:15 буде організовано живий коридор Слави, який розпочнеться з перехрестя вулиць Південновокзальна та Шмідта й продовжуватиметься до самого дому захисника. Шановні жителі громади, велике прохання приєднатись, організуватись, та з усіма почестями вшанувати полеглого за наші з вами життя Героя! Панахида прощання розпочнеться о 13.00. Поширте допис для більшого розголосу! Слава нашим Героям! Слава Україні!  

20:32 13.10.2023

На Запорізькому напрямку загинув захисник з Сахновщинської громади 

На Запорізькому напрямку загинув захисник з Сахновщинської громади 

З сумом повідомляємо, що Сахновщинська громада втратила ще одного свого Героя-захисника. 09 жовтня 2023 року у боях за Україну героїчно загинув житель селища Сахновщина, старший сержант матеріального забезпечення механізованого батальйону -  КІШІНСЬКИЙ Павло Михайлович, 1971 року народження. Його життя обірвалось від множинних проникаючих та непроникаючих сліпих уламкових ушкоджень тіла та органів.   Дякуємо Павлу Михайловичу за його подвиг та за надійний захист кожного з нас ціною власного життя! Герої не вмирають!

12:03 13.10.2023

Сахновщинська громада отримала шкільний автобус

Сахновщинська громада отримала шкільний автобус

З початком війни навчальні заклади були змушені передати певну кількість шкільних автобусів на потреби Збройних сил України. Зараз для компенсації дефіциту у транспорті освітніх закладів громад Красноградського району Харківська обласна військова адміністрація вжила заходів задля закупівлі шкільних автобусів. Придбання транспортних засобів здійснювалось за кошти субвенції з державного бюджету на умовах співфінансування (90% - державний бюджет, 10 % - місцевий).

12:01 13.10.2023

Сахновщинський ФК «Колос» посів друге місце у Фіналі Відкритого Кубка Дніпропетровської області

Сахновщинський ФК «Колос» посів друге місце у Фіналі Відкритого Кубка Дніпропетровської області

7-го жовтня 2023 року у селищі Магдалинівка Дніпропетровської області відбувся фінальний поєдинок між футбольними командами «Колос» Сахновщина та «Авангард» Лозова в рамках Фіналу Відкритого Кубка Дніпропетровської області. Не дивлячись на погані погодні умови, гравці нашої команди показали достойну гру й до останнього впевнено протистояли команді «Авангард». Але, на жаль, з рахунком 0-4 перше місце посіла команда противника, ФК «Колос» зайняв заслужене друге місце. Третє місце, незадовго до того, виборов ФК «Донбас», більшість гравців якого борються за нашу головну Перемогу у великій війні на передових позиціях фронту.

16:14 09.10.2023

Привітання селищного голови з Днем юриста України

Привітання селищного голови з Днем юриста України

Шановні юристи! З нагоди вашого професійного свята щиро вітаю вас з Днем юриста України! Ваша робота є необхідною та невід'ємною складовою нашого суспільства, а також важливим стовпом в побудові демократичного та правового середовища, в якому комфортно та безпечно жити! Саме завдяки вашій професійності наші мешканці завжди можуть розраховувати на справедливі рішення і надійний захист своїх прав. Хочу висловити вам глибоку подяку за ваші зусилля в забезпеченні законності, порядку і справедливості у нашій громаді! Нехай кожен день вашої роботи буде наповнений успіхами, розвитком і вдячністю тих, кому ви допомагаєте, а ваша професійна кар'єра росте і розвивається! Зі святом! Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ

17:01 08.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь