A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Новини Сахновщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

Цифровий Індекс та чому це важливо для розвитку громад.

Цифровий Індекс та чому це важливо для розвитку громад.

Цифровий Індекс – це сукупність показників ефективності/успішності громади в тій чи іншій сфері. Є розширений та базовий індекси, які вираховуються через заповнення підгруп інформації. Це показники спроможності громади в економіці, послугах, інфраструктурі, публічних послугах і цифровій трансформації органів місцевого самоврядування.

10:31 07.08.2023

До уваги водіїв та жителів громади!

До уваги водіїв та жителів громади!

У зв'язку з виконанням робiт з ремонту настилу залiзничного переїзду, керiвництво виробничого пiдроздiлу «Красноградська дистанцiя колії» повiдомляє про тимчасове закриття для руху автотранспорту залiзничного переїзду 128 км. ( біля Сахновщинського маслозаводу) дiльниці Лозова - Красноград. Орієнтовно повне закриття переїзду планується 7.08.202З з 6:30 до 18:00!

14:43 04.08.2023

Обмеження обігу пластикових пакетів 

Обмеження обігу пластикових пакетів 

   З 1 січня 2023 року почав діяти Закон України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», що забороняє розповсюджувати тонкі й надтонкі поліетиленові пакети товщиною до 50 мкм. Навіть у якості первинного пакування для сипучих продуктів, риби та мʼяса. Зокрема, на платній основі.    Закон «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», був ухвалений Верховною Радою 1 червня 2021 року; ним запроваджено механізми стимулювання розвитку виробництва біорозчинних пластикових пакетів, а також передбачена відповідальність за порушення вимог у сфері поширення пакетів.

08:56 04.08.2023

У селищі Сахновщина комунальні працівники здійснили обрізку аварійних дерев 

У селищі Сахновщина комунальні працівники здійснили обрізку аварійних дерев 

За сприяння селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО сьогодні, 2 серпня, працівники Сахновщинського комунального водоканалізаційного підприємства та Сахновщинського підприємства комунальних послуг здійснили обрізку аварійних дерев. Роботи були реалізовані на територіях об’єктів соціальної сфери та, згідно з зверненнями громадян, на ділянках, які вони вказали.

17:18 02.08.2023

Відбувся виїзний прийом громадян у Аполлонівському старостинському округу

Відбувся виїзний прийом громадян у Аполлонівському старостинському округу

2 серпня 2023 року відбувся виїзний прийом громадян селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ у Аполлонівському старостинському округу. Участь у ньому взяли секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО та староста Аполлонівського старостату Ліна ЯНОВСЬКА.

17:14 02.08.2023

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ПРО САХНОВЩИНСЬКИЙ КОРОВАЙ

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ПРО САХНОВЩИНСЬКИЙ КОРОВАЙ

Український центр культурних досліджень (м. Київ), як підвідомча установа Міністерства культури та інформаційної політики України, за консультативної підтримки Комунального закладу «Сахновщинська централізована клубна система» та носійок елемента нематеріальної культурної спадщини (НКС) України «Знання і практики приготування сахновщинського короваю» впродовж липня 2023 року в рамках інформаційної кампанії елементів НКС України опублікувала матеріали про сахновщинський коровай і жінок-носійок, що його випікають на власних інформаційних ресурсах. Кампанія проходить з метою підвищення обізнаності українців та українок про нематеріальну культурну спадщину України, висвітлення просторів, де побутують елементи, та носіїв і носійок, що забезпечують його охорону, сталість і життєздатність: https://www.facebook.com/VirtualNKS 

15:48 01.08.2023

Як звернутися до гуманітарних штабів Харківщини

Як звернутися до гуманітарних штабів Харківщини

У межах проєкту «Сприяння правосуддю перехідного періоду та захист прав внутрішньо переміщених осіб і людей, що постраждали від збройного конфлікту» розроблено матеріали про те, куди звертатися за гуманітарною допомогою на Харківщині.

14:54 31.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь